Moikka! Olen Antti

Ammattivalokuvaaja Hämeenlinnasta

Moikka!

Olen Antti Kemppainen. Hämeenlinnalainen valokuvaaja, käsityöläinen ja neljän lapsen isä. Syntymälahjana sain vilkkaan mielikuvituksen ja ainakin omasta mielestäni toimivan huumorintajun. Sen takia suhtaudun kaikkeen tekemiseen tosissani mutta pieni pilke silmäkulmassa. Ystävien mielestä olen rento ja reipas tyyppi, joka tulee ihmisten kanssa hyvin toimeen.

Asun Hämeenlinnassa ja kuljen valokuvaustöiden perässä ympäri Suomea. Teen pääasiassa hää- ja muotokuvauksia. Kuvaan lisäksi erilaisia tapahtumia, perhejuhlia ja konsertteja. Oikeastaan kuvaan aika paljon kaikkea mahdollista.

Vapaa-ajalla kaipaan usein hiljaisuutta ja rauhaa. Silloin pakkaan repun ja suuntaan kameran kanssa luontoon. Kädessä pysyy myös vasara ja höylä. Korjaan vaimoni kanssa satavuotiasta hirsitaloa. Kiireistä arkea tasapainottaa muun muassa urheilu ja musiikin kuuntelu.

Aika useaa jännittää kuvattavana oleminen ja se miltä näyttää kuvissa.
Niin minuakin.

Minut lähemmin tuntevat tietävät, että tykkään vitsailla. Haluan luoda kuvaustilanteesta rennon ja tuoda jokaisen oman persoonallisuuden kuvissa esille. Rento ja vapautunut tunnelma välittyy myös kuvissa.

Kun mietit esimerkiksi hääkuvausta, voit sopia palaverin ja tutustua minuun, ilman ostovelvoitetta. On tärkeää, että kemiat kohtaavat. Molemminpuolinen luottamus on kuvauksen lähtökohta.

Valokuvaaja Hämeenlinna | Photographer Hämeenlinna | Häävalokuvaaja | Wedding Photographer | Antti Kemppainen