VALOKUVAUSPALVELUT

Hääkuvaus

Hääkuvaus on kuvaustöistä haastavin ja samalla myös mielenkiintoisin. Hääkuvauksen suunnittelu alkaa heti, kun hääpari on ottanut minuun yhteyttä. Otan ensiksi selvää vihki- ja hääpaikasta. Jos häät ovat minulle ennestään vieraalla paikkakunnalla, niin usein ajan paikan päälle tutkimaan sopivia kuvauspaikkoja. Suunnittelupalaverissa esitän omat ajatukseni hääparille ja suunnittelemme yhdessä hääpäivän kuvaukset.

Teen pääasiassa koko päivän dokumentaarisia kuvauksia. On mielettömän siistiä kokea hääparin odottava ja jännityksen sävyttämä tunnelma heti aamusta asti. Näistä hetkistä saa ikimuistoisia kuvia, joihin voi jälkeenpäin palata. Kun kuvaukset on saatu hääpäivän osalta hoidettua ja kuvauskamat on pakattu autoon, niin olo on väsynyt ja onnellinen. Vuorossa on enää viimeiset halaukset hääparin kanssa ja häävieraiden hyvästely. Minulle on tullut tapa, että siirrän kotona heti kuvat koneelle ja teen hääparille muutaman kuvan valmiiksi ennen kuin laitan pään tyynyyn. Aamulla on hienoa herätä, kun saa lukea viestin, jossa hääpari kiittää ikimuistoisesta päivästä.

Muotokuvaus

Muotokuvia voidaan ottaa monessa eri elämänvaiheessa. Kyseessä voi olla lapsen syntymäpäivä, ripiltä pääsy, valmistuminen, hääpäivä tai haluat tuoda koko perheen yhteiskuvaan. Teen myös promokuvauksia artisteille, taiteilijoille, urheilijoille ja kaikille, jotka tarvitsevat kuvia mainos- ja tiedotuskäyttöön. Rakastan luonnonvaloa ja tarjoan usein asiakkaille mahdollisuutta ottaa muotokuvat miljöössä. Kuvat voidaan ottaa myös studiossa tai vaikka asiakkaan kotona.

Tapahtumakuvaus

Tarvitsetko kuvaajaa firman juhliin tai dokumentoimaan tanssinäytöstä, messuja, urheilukisoja tai muuta sinulle tärkeää tapahtumaa? Olen kuvannut niin perhejuhlia kuin suuria tapahtumia. Rakastan musiikkia ja viihdyn siksi myös konserttilavojen äärellä.